A kedvezményezett neve: A + N KALÓZ KERESKEDELMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI KFT.

A fejlesztés tárgya, célja: ESZKÖZBESZERZÉS AZ A + N KALÓZ KFT. GAZDASÁGI TELJESÍTMÉNYÉNEK ERŐSÍTÉSE ÉRDEKÉBEN

A szerződött támogatás összege: 5 831 632 forint

A projekt tartalmának részletes bemutatása:
Az A+N KALÓZ Kft. a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00572 projekt keretében új gépek, eszközök beszerzését valósítja meg, amelyek élelmiszerbiztonsági, energiahatékonysági szempontból jóval hatékonyabbak, mint régebbi társaik. Statikus hűtők helyett légkeveréses hűtők, feltéthűtők, pizzahűtők alkalmazása esetén növelhető az alapanyagok eltarthatósága, kevesebb a selejt, így csökken az ELABÉ is.
Takaríthatóságuk , energiahatékonyságuk, zajterhelésük sokkal hatékonyabb. Az új pizzakemence kialakítása miatt pizzánként, adagonként akár 2-3 perccel is csökkenthetjük a sütési időt. Ezáltal a rendelés felvétele és teljesítése közötti plusz idő a vendég javára fordítható, akár helyben fogyasztásnál, akár kiszállításnál, elvitelnél.
Hasonló jelentőséggel bír az új, nagyobb gázos olajsütő is. Hamarabb felfűt ezzel lerövidítve a várakozási és sütési időt is. Méretéből adódóan egyszerre több adag is elkészíthető vele.
Pizzériánkhoz tartozik tartozik egy kellemes terasz is, amelyhez terasz bútorokkal rendelkezünk, így csak a fedett rész pótlása valósul meg jelen projekt keretében.

A projekt befejezési dátuma: 2023.03.31.